ALGUN DUBTE? AQUÍ TENS COM CONTACTAR
Dill-Dij 9:00 - 18:00

Div: 9:00 - 15:00

937539034

Telèfon

C/ Agricultura 16-18 Masnou
info@consultoria5vs.es

Política de Privacitat i Avís Legal

AVIS LEGAL

Aquest Avís Legal (d'ara en endavant “Avís Legal”) regula l'ús dels serveis d'assessorament laboral, fiscal i comptable de tot tipus, (d'ara en endavant “Servei”) que BENCHMARK 5V’s , S.L. (d'ara en endavant “5V’s ”) posa a la disposició dels usuaris d'Internet a través de l'adreça URL www.consultoria5Vs.es (d'ara en endavant el “Web”). L'accés al Web està condicionat a la prèvia lectura i acceptació pels Usuaris del present Avís Legal i atorga la condició d'usuari del mateix (d'ara en endavant “Usuari”) i suposa l'acceptació plena i sense reserves per part de l'Usuari de tots i cadascun dels punts de l'Avís Legal en la versió publicada per 5V’s en el moment mateix que l'Usuari accedeixi al Servei.

Per contactar amb 5V’s l'Usuari ha de proporcionar prèviament a 5V’s algunes dades de caràcter personal a través dels formularis disposats per fer-ho. Mitjançant l'emplenament i enviament dels corresponents formularis de subscripció, l'Usuari accepta i autoritza que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de 5V’s en els termes indicats a la política de privadesa publicada a l'apartat “Privacitat” del Web. 5V’s es reserva el dret de verificar el compliment de l'Avís Legal per part de l'Usuari mitjançant l'ús de qualsevol dispositiu i tècniques informàtiques de seguiment per Internet o per qualsevol altra manera de comprovació de la veracitat de les dades personals, amb la finalitat de verificar el bon ús del Servei per part de l'Usuari..

L'Usuari accepta de forma expressa i sense excepcions, que l'accés i la utilització de la pàgina web es porta a terme sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

L'Usuari es compromet a utilitzar el Web i els seus continguts de forma diligent i correcta, de conformitat amb la llei, les condicions del present Avís legal i qualsevol altre que conforme allò indicat anteriorment resultin d'aplicació, els bons costums i l'ordre públic.

De la mateixa forma l'Usuari s'obliga a no utilitzar el Web o els serveis que s'ofereixen en el mateix amb finalitats o efectes lesius dels drets o interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar el lloc web o els serveis o impedir la normal utilització o gaudir de l'assetge web per altres usuaris.

L'Usuari ha d'abstenir-se d'alterar o manipular els esmentats “copyright” i altres dades identificatives dels drets de propietat intel·lectual de 5V’s o dels titulars dels continguts incorporats al Web, així com els dispositius tècnics de protecció, les empremtes digitals o qualsevol altre instrument de protecció dels continguts. Queda expressament prohibit que l'Usuari autoritzi a tercers l'ús, total o parcial del Web o que introdueixi o incorpori com una activitat empresarial pròpia els serveis i productes del Web, excepte previ acord amb 5V’s.

El Servei

El Servei es defineix com tots aquells serveis prestats per 5V’s a través del Web, i que actualment són els següents: Serveis d'assessorament laboral, comptable i fiscal.

També s'inclou la difusió d'articles, estudis, informacions, i, en general, qualsevol classe de material de tipus formatiu en temes comptables, laboral i fiscal (d'ara en endavant “els Continguts”) subministrats per 5V’s.

Ús correcte dels Continguts

L'Usuari s'obliga a fer servir els Continguts de forma correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de (a) utilitzar els Continguts de forma, amb finalitats o amb efectes contraris a la llei i a la moral; (b) permetre l'accés del públic als Continguts a través de qualsevol modalitat de comunicació pública o privada; (c) suprimir, eludir o manipular el copyright i altres dades identificatives dels drets de 5V’s ; (d) reproduir, copiar, transformar, modificar o divulgar de qualsevol manera els Continguts obtinguts a través del Servei per remetre comunicacions a tercers no autoritzats, així com comercialitzar la informació de qualsevol classe obtinguda a través del Servei.

Tots els continguts d'aquest Web (incloent, sense caràcter limitatiu, textos, gràfics, logotips, icones de botons, bases de dades, imatges, arxius de text, àudio, video i programari) són propietat bé de 5V’s , o bé d'altres proveïdors de continguts, i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del web és propietat exclusiva de 5V’s i es troba protegit per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el Web (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició de l'assetge web) que es realitzi sense autorització de 5V’s constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Responsabilitat per dany i perjudicis

L'Usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que 5V’s pugui patir, directa o indirectament, com a conseqüència de l'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l'Avís Legal o de la llei en relació amb la utilització del Web.

Utilització del Servei sota l'exclusiva responsabilitat de l'Usuari

L'Usuari és conscient i accepta voluntàriament que l'ús del Servei i dels Continguts té lloc, en tot cas, sota la seva única i exclusiva responsabilitat. El Servei es basa en fonts considerades com a fiables, encara que 5V’s no garanteix la veracitat, integritat, exactitud i seguretat de les mateixes. 5V’s no es responsabilitza de les conseqüències de l'ús del Servei i no accepta cap responsabilitat derivada dels seus Continguts.

5V’s no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del Servei.

Tampoc 5V’s garanteix l'absència de virus ni d'altres elements en els Continguts que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (programari i maquinari) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic. 5V’s exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin ser conseqüència de la presència de virus o a la presència d'altres elements lesius en els Continguts subministrats per 5V’s que puguin produir alteracions en el sistema informàtic de l'Usuari. 5V’s identificarà de forma clara aquella informació que suposi la difusió de publicitat.

Privadesa en la utilització del Servei

5V’s no garanteix la privadesa i seguretat de la utilització del Servei i, en particular, no garanteix que tercers no autoritzats no puguin tenir coneixement de la classe, condicions, característiques i circumstàncies de l'ús que els Usuaris fan del Servei. 5V’s exclou tota responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se del coneixement per part de tercers no autoritzats de l'ús que els Usuaris fan del Servei.

Denegació i retirada de l'accés al Servei

5V’s es reserva a la seva discreció i el dret a actualitzar els continguts del Web, a eliminar-los, limitar-los i a impedir l'accés a ells, de manera temporal o definitiva.

Si, en opinió de l'Usuari, aquest cregués en algun moment que en el marc dels Serveis del Web es produeixen conductes contràries a allò previst al present Avís Legal, haurà de notificar-ho a 5V’s per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . 5V’s manifesta que farà tot el possible per a eliminar del Web aquelles manifestacions que pogueren vulnerar algun dret o violar alguna disposició legal com més aviat millor quan rebi alguna notificació, degudament justificada i amb identificació del remitent, de l'existència d'aquestes conductes en algun dels Serveis del Web.

Llei aplicable i Jurisdicció

El present Avís Legal, així com qualsevol relació entre l'Usuari i 5V’s , es regiran per la legislació espanyola

---------------------------------------------- 

  

POLÍTICA DE PRIVADESA

Mitjançant aquest avís, 5V’s , domiciliada al Masnou, Carrer Agricultura 16-18, planta 1 Local 4 i amb adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (d'ara en endavant “5V’s ”) informa als usuaris (d'ara en endavant “els Usuaris”) del lloc de PRESTACIÓ DE SERVEIS COMPTABLES, LABORAL I FISCALS, accessible a l'adreça URL www.consultoria5vs.es  d'ara en endavant, (“Web”) sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal (d'ara en endavant “les Dades”), a l'efecte de preservar i garantir en tot moment la seva intimitat i en estricte compliment d’allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (“LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS”).

5V’s l’informa que, amb l'emplenament del formulari de contacte i de la seva acceptació prement el botó “Enviar”, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades dintre dels fitxers propietat de 5V’s , que, als efectes legals oportuns, s'identifica com a responsable d'aquest fitxer.

5V’s informa que la finalitat de la recollida d'aquestes dades és la de poder oferir l'última informació, articles, comentaris, notícies sobre màrqueting a Internet i promoció en cercadors. Tanmateix, la de poder enviar pressupostos sol·licitats pels usuaris. De la mateixa manera, les dades recaptades s'utilitzaran també per a l'enviament de comunicacions comercials de productes i serveis de 5V’s a través de l'email. La renúncia a facilitar aquestes Dades impedirà la no realització dels serveis anteriorment citats. 5V’s no podrà cedir les Dades a qualsevol altra persona física o jurídica, excepte previ acord per escrit per part de l'Usuari.

Tanmateix, l’ informem de la possibilitat que exerceixi, en els termes establerts a la LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, sent el responsable del fitxer que els tracta 5V’s . Els usuaris podran modificar o esborrar les seves dades personals enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  , en el qual hauran d'aportar el seu DNI, nom, cognoms, població, adreça, email. Per a major seguretat, abans de procedir a l'eliminació del mateix s'enviarà un email de confirmació perquè sigui contestat pels usuaris.

5V’s li garanteix, en els termes establerts a la LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS, que tractarà confidencialment les seves dades personals, així com que l'ordinador en el qual s'emmagatzemaran i tractaran aquestes dades gaudeix de les mesures de seguretat necessàries per evitar que tercers no autoritzats accedeixin a aquestes dades.

 

 

Estem a:

Assessoria d'empresas al Masnou

C/Agricultura 16-18 planta 1 local 4
08320 El Masnou (Barcelona) – Spain
Tel (+34).937.539.034
info@consultoria5vs.es

Com arribar:

Vens de visita?

Fes clic a l'enllaç i t'indiquem com arribar. T'esperem

Indicacions

CERTIFICACIÓ ISO 9001:2015

Estem certificats en ISO 9001:2015 per a la prestació de serveis d'assessorament laboral, fiscal i comptable.

Certificados en ISO 9001

POLÍTICA DE QUALITAT

Política de Calidad de Benchmark 5vs
© Copyright 2019 Consultoria5vs.es Assesoría Fiscal, Comptable i Laboral.